Računovodske storitve, poslovno in davčno svetovanje Ultra d.o.o., Črtomirova ulica 11, 2000 Maribor

Računovodski servis

Podjetje Ultra je bilo ustanovljeno leta 1992 in se že od samega začetka ukvarja z računovodskim servisom, ki se je v petnajstih letih delovanja nadgrajeval in razvijal tako, da lahko rečemo, da danes podjetje v okviru tega nudi kvalitetne storitve. Tako smo storitve za svoje stranke razširili tudi na davčno, finančno in računovodsko svetovanje ter pomoč pri izdelavi finančnih planov in spremljanja le teh oziroma izdelava analiz poslovanja.

Računovodski servis

Poleg davčnega svetovanja, vodenja poslovnih knjig, izdelav računovodskih in davčnih izkazov ter napovedi pa nudimo svojim strankam tudi široko paleto storitev na področju gospodarskega in podjetniškega svetovanja, med katerimi so na primer svetovanje ob ustanavljanju podjetij in kasnejših morebitnih spremembah organizacije ali lastništva podjetja, vrednotenje podjetij, analize bilanc, nadzor nad področjem stroškov podjetja in izdelavo kalkulacij, izdelava operativnih in strateških planov podjetja ter njihovo mesečno spremljanje, nasveti za izboljšanje notranje organizacije, davčno planiranje, svetovanje pri naložbah, upravljanje s premoženjem strank, prevzemanje različnih zaupnih nalog in še mnogo drugega.

Glavna področja, ki vam jih tako lahko ponudimo so torej davčno pravo in finance iz najrazličnejših zornih kotov, računovodstvo, vrednostni papirji, organizacija, obdelava podatkov, kalkulacije itd. Navedena področja obvladujemo tako z vidika domačih predpisov, čedalje bolj pa tudi tujih. Slednje v povezavi z avstrijskimi in nemškimi podjetji, ki se z davčnimi in pravnimi zadevami profesionalno ukvarjajo.

Naša vizija na omenjenem področju je razvoj v smislu vzpostavitve takšne notranje organizacije, ki bo zagotavljala kakovostni servis in zagotavljanje celovitih informacij na finančnem, davčnem, pravnem in računovodskem področju obstoječim strankam z dovolj veliko fleksibilnostjo in odprtostjo glede pridobivanja novih strank.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu