Računovodske storitve, poslovno in davčno svetovanje Ultra d.o.o., Črtomirova ulica 11, 2000 Maribor

Nepremičnine

Poleg računovodskih storitev in storitev davčnega in poslovnega svetovanja pa se ukvarjamo tudi z dajanjem lastnih nepremičnin v najem.

Nepremičnine

Smo lastniki poslovne stavbe v Mariboru, na Ulici škofa Maksimilijana Držečnika 6. Poslovna stavba se nahaja v samem bančnem središču mesta Maribor, v bližini sodišča, Mestne občine Maribor ter drugih pomembnih inštitucij, ki se nahajajo v središču mesta. Naša velika prednost je, da vam lahko zagotovimo tudi najem parkirnih prostorov na dvorišču poslovnega objekta.

Objekt je grajen po principu klasične gradnje z nadstandardnimi etažnimi višinami in vso potrebno informacijsko in drugo infrastrukturo. Posamezno etažno krilo ima samostojno ogrevanje (plin). Z objektom upravlja upravnik, ki v okviru svojih storitev nudi uporabnikom poslovnih prostorov možnost kompletnega servisa (čiščenje, varovanje, vzdrževanje,..).

V kolikor bi vas zanimal najem poslovnih prostorov na omenjeni lokaciji, smo vam z veseljem na razpolago. Pokličite nas in dogovorili se bomo za ogled.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu