Računovodske storitve, poslovno in davčno svetovanje Ultra d.o.o., Črtomirova ulica 11, 2000 Maribor

ULTRA - Izboljšava poslovnih procesov

Davčno, pravno, finančno, predvsem pa računovodsko področje je podvrženo vedno hitrejšim zakonskim spremembam, ki zahtevajo ogromno strokovnega znanja, veliko dodatne administracije, predvsem pa fleksibilnost pri poslovanju. Dodatni dejavnik na trgu je zniževanje cen tovrstnih storitev, ki nas je prisilil k aktivnemu pristopu optimizacije poslovanja ter izboljšav poslovnih procesov v podjetju. Zavedamo se, da so dobro organizirani poslovni procesi in posledično dobro organizirani zaposleni ključ za nadaljnji razvoj podjetja.

V preteklem poslovanju optimizaciji poslovnih procesov nismo posvečali posebne pozornosti. V podjetju tako uporabljamo enostavno organizacijsko strukturo, za katero ugotavljamo, da ne omogoča kvalitetnega nadaljnjega razvoja in jo je potrebno spremeniti ter uvesti posodobljene in nove procese na vseh ravneh poslovanja podjetja. Kot cilj smo si zastavili vzpostavitev poslovno-funkcijske organizacijske strukture in vzpostavitev procesov, ki bodo omogočali delovanje po principih vitke organizacije (LEAN). Tako načrtujemo, da bodo v okviru izvajanja operacije pregledani vsi procesi v podjetju, zaradi česar bodo v projekt aktivno vključeni vsi zaposleni. Prepričani smo, da je za dobro celovito prenovo procesov potrebno aktivno sodelovanje vseh. Štirje od zaposlenih, vključno z vodstvom podjetja, pa so vključeni v projektno skupino.
Operacija bo izvedena s pomočjo sofinanciranja RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Namen, cilji in rezultati operacije

Cilj prenove obstoječih in vzpostavitve nekaterih novih poslovnih procesov je izboljšanje rezultatov poslovanja podjetja, povečanje dodane vrednosti na zaposlenega ter tako utrditev položaja na trgu in izboljšanje konkurenčne prednosti.

Operacija bo konkurenčno prednost podjetja izboljšala:

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu